City's müşterilerine alışveriş keyfi yaşatmak için bünyesine iyi markaları katmaya devam ediyor. Apple Premium satış mağazası; City's'in ortamında yenilenen mağaza konseptiyle Apple'ın ürün ve çözümlerini konuksever bir ortamda öğrenme ve deneme fırsatı sunacak. Apple Premium mağazasında; tüm Mac, iPad, Iphone ve iPod modelleri geniş aksesuar seçenekleriyle sunulacak.

Yenilenen Troy City's mağazası, sınırlı fırsat ve promosyonların sunulacağı 28 Temmuz Cumartesi günü açılacak.Açılışa özel 100 adet MacBookAir 11" 1.699TL gibi inanılması güç bir fiyatla satılacak, ayrıca tüm Apple bilgisayarlarda %10 gibi çok cazip bir indirim uygulanacak.

Troy City's, bağlı bulunduğu Artı Bilgisayar A.Ş. Genel Müdürü Hayati Tiryaki konuyla ilgili yaptığı açıklamada: "Apple Premium Troy City's mağazasının açılışı tüm Apple severlerin uğrak noktası olacak. Müşteriler şimdi tek bir mağazayı ziyaret ederek tüm Apple ürün ve aksesuarlarını deneyebilecek ve satın alabilecekler. Biz kişisel ve kurumsal müşterilerimize kurulum ve eğitim de dahil olmak üzere özenli ve ayrıcalıklı hizmet sunuyoruz" dedi.

İstanbul Nişantaşı'ndaki yenilenen Apple Premium Reseller mağazasında bilgili uzmanlar, yeni iPad, yeni retina ekranlı ve Apple'ın A5X çipli Iphone 4S ve yine retina ekranlı flash depolama ve 4 çekirdek işlemcili ince ve hafif dizaynlı yeni 15" Macbook Pro'nun da dahil olduğu en son Apple ürünleriyle ilgili ziyaretçilere bilgi veriyor.