Devir teslim törenine Ülkü Ocakları Aydın il başkanı Burak Pehlivan, MHP Bozdoğan ilçe başkanı Çağrı Sarıoğlu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, MHP"li Meclis üyesi Cihat Öztürk ve çok sayıda ülkücü genç katıldı.
Ülkü Ocakları Aydın İl Başkanı Burak Pehlivan, Bozdoğan Ülkü Ocağı Başkanlığını Engin Tulumbacı"ya emanet etti.
Devir teslim töreninde konuşma yapan Aydın Ülkü Ocakları Başkanı Burak Pehlivan, “Bozdoğan Ülkü Ocağımızda nöbet değişimi yapmaktayız. Amacımız yeni bir heyecan ve ivme kazanmak. Ülkücü harekette görev yapan kişiler gelip geçici ve davamız her zaman baki kalacaktır” dedi.
Bozdoğan Ülkü Ocağı Başkanlığına atanan Engin Tulumbacı ise; “Beni bu göreve layık gören başta Aydın Ülkü Ocakları Başkanım Burak Pehlivan başta olmak üzere Nazilli Ülkü Ocağı Başkanım Ahmet Kaya"ya ve tüm herkese teşekkür ederim. Başbuğ Alparslan Türkeş"in ideali doğrultusunda bu bayrağı layık olduğu yere taşıyacağım. Davamız vatan sevgisi, hedefimiz Türkiye"yi layık ettiği yerlere getirmek, kılıcımız keskin, yolumuz uzun Allah yardımcımız olsun. Her şart ve her zaman diliminde Türkiye Cumhuriyeti"nin ve Türk Milleti"nin milli menfaatlerini ön planda tutup, milli ve manevi değer yargılarına sahip çıkan Ahmet Yesevi ve Mevlana Hazretlerinin görüş ve düşünceleri ile pişip, Başbuğ Alparslan Türkeş"in fikirleriyle doruğa çıkan Türk-İslam Davasına hizmet eden bir nesil yetiştirmeye çalışan Bozdoğan Ülkü Ocağı bu gayret içerisinde dün olduğu gibi bundan sonrada bu uğurda çalışmaya devam edecektir” şeklinde konuştu.