Tuğçe Kazaz, 3.5 yıl önce kilise düğünüyle evlendiği, uğruna dinini bile değiştirdiği Yunanlı eşi Yorgos Seitaridis ile boşanacağını açıkladı. Cin Geçidi isimli filmin çekimlerinde tanıştığı görüntü yönetmeni Ramin Matin ile birlikte olduğunu itiraf eden Kazaz, özel hayatıyla ilgili olarak ilk kez Instyle"ın Mayıs sayısına konuştu. İşte röportajdan çarpıcı bölümler:

Evlilik benim senelerdir istediğim bir şeydi. Gelinlik, o seremoni... Biriyle tüm hayatını paylaştığını denemek... Herkes sonsuza kadar sürsün diye evlenir. Ama olmadı, yürümedi işte. Ayrılmaya da bir anda karar verdim. Yorgos ile boşanma davamız hala sürüyor.

Ben geçmişimde kalan insanı unutmak ona düşmanlık beslemek gibi şeylere inanmıyorum. Ama ayrılığımız daha çok yeni. Herkes kendi yoluna devam etmeli. Yorgos ile görüşüp konuşmaya kendimi henüz hazır hissetmiyorum.

Bir bavulla döndüm

Boşanmaya karar verdikten sonra Atina"dan bir bavulla İstanbul"a geldim. Her şeyimi orada bıraktım. Kıyafetlerimi çocuk esirgeme kurumuna bağışladım. Gidersen gidersin, yoksa gidemezsin. İstanbul"a gelirken yanıma sadece kendimi aldım. Boşandıktan sonra yeniden evlenirmiyim bunu bile bilmiyorum. Şu anda evlenmem gibi geliyor, ama zaman ne gösterir bilemem. Çok gerek varmı bilmiyorum ama herkes hayatında bir kez evlenmeli.

Ramin (Matin) ile yeni hayatımdan memnunum. Onu Ramin olduğu için seviyorum, neden sevdiğimin bir nedeni yok. Kalbinden bir şey çıkıyor, karşındaki insanın kalbine doğru akıyor. Buna kimse karşı duramıyor. Kalp seçiyor. Ramin ile kırmızı şarap eşliğinde sohbet etmeyi çok seviyorum.

“Yorgos"un dövmesini sildirmeyeceğim”
Vücudunda 7 tane dövme olan Kazaz"ın sol kolunda boşanmak üzere olduğu eşi Yorgos Seaitaridis"in imzası bulunuyor. Parmağında ise evlenirken yaptırdığı evlilik alyansı dövmesi olan Kazaz “Yorgos"un imzası olan dövmeyi seviyorum. Sildirmek istemiyorum ama bakarken başka anlamlar yüklemiyorum. Parmağımdaki alyansın üzerine ise başka bir motif yaptırdım. Şimdi yenilenen bu dövme kendi kendimle evliliğimi anlatıyor” diyor.

Gazeteport