Geçtiğimiz yazı çıkardığı albümü 'Aklımda Sen Varsın' ile arka arkaya verdiği konserlerle geçiren Tuğba Özerk, kış aylarını da yoğun geçirmemenin keyfini yaşıyor

Önümüzdeki günlerde albümden bir şarkısını daha kliplendirecek olan Tuğba Özerk, yaz aylarını çok yoğun geçirdik, 'Aklımda Sen Varsın' albümünün müzik marketlerde ve dijital satışlarda ilk sıralara yükselmesinden memnun olduğunu belirten Özerk, ''Şarkılarımız çok beğenildi. Satışlarımız, dijital satışlarımız gayet iyi. Hal böyle olunca da keyfime diyecek yok'' diyerek duygularını dile getirdi.

Kış aylarında özel bayi toplantıları, gece kulüpleri ve alışveriş merkezlerinin gözdesi olan Özerk, geçtiğimiz hafta 3 günde 2 konser ve 1 imza günü yaptı. İlk gün Antalya'da bir klima firması için sahne alan Tuğba Özerk ünlü modacı Tolga Çam imzalı kıyafetiyle izleyenleri büyüleyen bir şova imza attıktan sonra ikinci gün İstanbul'da bir düğünde sahne aldı ve üçüncü gün Denizli'deki imza gününde sevenleri ile buluştu.

Bu yoğun konser ve imza günü temposundan dolayı çok mutlu olan Özerk, ''Bu kış konserlerimiz ve imza günlerimiz son sürat devam ediyor'' dedi.