Trabzonspor'da Başkan Sadri Şener, Lizbon'da bir araya geldiği 61 yaşındaki İsveçli Teknik adam Sven Goran Eriksson'la mutlu sona çok yaklaştıklarını söyledi. Şener ayrıca Tugay Kerimoğlu ile de yardımcı hocalık konusunda da anlaştıklarını açıkladı.


Şener, Eriksson'un çok kaliteli bir teknik adam olduğunu belirterek, "Beni bile heyecanlandıran bir teknik adam. Şu ana kadar her şey yolunda gidiyor. Şartları konuştuk ve benden 48 saat süre istedi. Bu süre yarın öğlede sona erecek. Olumlu sonuçlanacağını umut ediyorum. Umarım çok ciddi bir aksilik çıkmaz" dedi.

YARDIMCISI TUGAY KERİMOĞLU OLACAK

Şener, Eriksson'la birlikte Tugay Kerimoğlu'nu da göreve getireceklerini ifade ederek, "Eriksson olursa yanında iki yardımcısını da getirecek. Bir de yanında Trabzonlu bir teknik adam istedi. Biz de kendisine hemen, bizim Tugay'ı (Tugay Kerimoğlu) önerdik. Çok heyecanlandı ve seve seve kabul etti. Tugay'la da görüştük, o da kabul etti. Yarın bu işin sonlanacağını umuyoruz. Maddi anlamdaki sorunları da büyük ölçüde giderdik. Ancak yine de son karar hocada. Eğer yarın bana telefonla olumlu bir cevap verirse Londra'ya giderek avukatının da bulunduğu ortamda bir sözleşme imzalayacağız" şeklinde konuştu.

Şener, Eriksson'un transferinin gerçekleşmeme ihtimaline karşın İtalyan teknik adam Zaccheroni ile de bir görüşme yaptığını ve bu görüşmenin de olumlu sonuçlandığını söyledi.