Görüntü yönetmeni sevgilisi Sami Saydan"la yollarını ayıran Tuba Büyüküstün"ün ismi 1 aydır Gönülçelen"deki rol arkadaşı Cansel Elçin"le anılıyordu. Çekimler için Paris"e giden çiftin burada yakınlaştığı ve ilişki yaşamaya başladığı öne sürülüyordu. İkili önceki gün Asmalımescit"teki bir mekanda yapımcıları Ilgaz Giritlioğlu ile oturduktan sonra Galata"da yağmurlu bir havada kol kola yürürken Fox TV "Bizden Kaçmaz" kamerası tarafından görüntülendi. Çift, gazetecilerin "Birlikte misiniz?” sorusuna "Biz zaten hep birlikteyiz" diye cevap verdi.

Sami Saydan"-la 1 ay önce ayrılan Büyüküstün"ün "Sami"ye ihanet mi etti?" imalarından korktuğu için Elçin"le ilişkisini bir süre daha "Kalbim boş" diyerek gizleyeceği iddia edildi. Ünlü oyuncunun önceki ilişkileri de dizi setlerinde başlamıştı. Büyüküstün, Bülent İnal"la “Ihlamurlar Altında” dizisinde, Saygın Soysal ile “Asi”nin ilk sezonunda, Sami Saydan"la “Asi”nin ikinci sezonunda aşk yaşamıştı. Büyüküstün "Gönülçelen"de Elçin ile birbirine aşık çifti canlandırıyor.

Cansel Elçin ile Tuba Büyüküstün"ün samimiyeti dikkat çekiyordu. (üstte) Önceki gün ise kol kola görüntülendiler.- vatan