atv ekranlarında beğeniyle izlenen Tövbeler Tövbesi dizisinde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Tuba Ünsal, Cemal Toktaş, Fulya Zenginer ve Keremcem gibi oyuncuların başrolünü paylaştığı dizinin setinde önceki gün hareketli bir çalışma vardı.

Her hafta izleyiciyi ekrana bağlayan dizinin setinde yine keyifli anlar yaşandı. Tuba Ünsal da yeni bölüm çekimleri için önceki gün kamera karşısına geçti. Oyuncu, Facebook sayfasından sette yaşananları bildirdi. Sette düğün hazırlıklarının başladığını belirten Ünsal, hazırlık aşamasını da hayranlarına iletmeyi ihmal etmedi.

SÜRPRİZ EVLENME KARARI
Dizide nişanlı olan Mahir (Cemal Toktaş) ile Fidan'ın (Fulya Zenginer) yollarını ayırmasının ardından Mahir ile Pelin (Tuba Ünsal) yeni bir ilişkiye başlamıştı. Salı günü ekrana gelecek olan yeni bölümde heyecanlı olaylar yaşanacak. Kaza geçiren Mahir'i eski nişanlısı Fidan kurtaracak ve hastanede sabaha kadar başında bekleyecek. 

Mahir bunlardan habersiz uyandığında yanında Pelin'i görecek ve ikili, orada evlenme kararı alacak. Ancak düğün gerçekleşmeden Fidan ile Mahir'in buluşmasıyla ilginç gelişmeler yaşanacak.