Türkiye’nin öncü iletişim ve yakınsama teknolojileri şirketi Türk Telekom’un, Türkiye’nin önde gelen markaları ile işbirliği yaparak müşterilerine büyük indirimler sunduğu kampanyaları devam ediyor. Türk Telekom’un, Türk Hava Yolları işbirliği ile gerçekleştirdiği yeni kampanya ile Türk Telekom’un bireysel müşterileri www.turkishairlines.com adresinden bir ay öncesinden alınan tek yön iç hat uçak biletlerini her şey dâhil 69 TL, gidiş-dönüş biletlerini ise her şey dâhil 128 TL’ye satın alabilecek.
Kampanya kapsamında Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi’nden bilet alınması durumunda 5 TL'lik işlem ücreti alınacak. Seyahat dönemi 21 Kasım 2011 - 24 Mart 2012 tarihleri arasında gerçekleşecek olan kampanya ile 24 Şubat 2012 tarihine kadar bilet satın almak mümkün olacak.
 
Türk Telekom müşterilerine, Türk Hava Yolları iç hat uçuşlarında indirimli bilet sağlayacak marka işbirliği kampanyası, Türk Telekom CEO’su K. Gökhan Bozkurt ve Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil’in katılımı ile düzenlenen basın toplantısıyla tanıtıldı.
 
Basın toplantısında bir konuşma yapan Türk Telekom CEO’su K. Gökhan Bozkurt, hizmetleri ve ürünleri geliştirirken “Müşterilerimizin hayatına nasıl değer katarız?” sorusunun yanıtını aradıklarını söyledi. Müşterilerin istek ve ihtiyaçlarına uygun ürün, hizmet ve kampanyalar geliştirip kullanıma sunduklarını belirten Bozkurt, 2010 yılı başında hayata geçirdikleri ‘Ev Gibisi Yok’ konsepti ile ev telefonlarının katma değerini artıran çeşitli ürün ve hizmetleri müşterilere sunarak ev telefonu üzerinden değer yaratmayı hedeflediklerini söyledi. Bozkurt, “Ağustos 2011'den itibaren de Türkiye’nin alanında lider markalarıyla işbirliği yapmaya başlayarak ulaşım, enerji, perakende alanlarında müşterilerimize büyük ilgi gören çok cazip fırsatlar sunduk. Şimdi de Türk Hava Yolları işbirliği ile müşterilerimize yurt içi hatlarda ekonomik fiyat seçenekleri ile uçma fırsatı yaratıyoruz” diye konuştu.
 
Toplantıya katılan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ise şunları söyledi: “Avrupa'da En İyi Sabit Hat Operatörü seçilen Türk Telekom ile Avrupa'nın En İyi Havayolu şirketi seçilen Türk Hava Yolları olarak bugünden itibaren yeni bir kampanyaya imza atıyoruz.  Bu kampanya ile hedefimiz Avrupa'da ve Dünya'da hizmet kalitesi ve gücü ile kendisini kanıtlamış Türk Hava Yolları'nın, bu kalite ve gücünden Türk Telekom abonelerinin daha fazla yararlanmasını sağlamaktır. ”
 
Kampanyaya katılım nasıl olacak?
 
Türk Telekom müşterileri, THY yazıp boşluk bırakarak başında sıfır olmadan alan kodu ile birlikte telefon numaralarını tüm mobil operatörlerden 6616’ya göndererek (Örnek: THY 2121234567) alacakları şifre ile kampanyadan yararlanabiliyor. Ayrıca, 444 1 444 Türk Telekom Çağrı Merkezi’nden müşteri temsilcisine bağlanarak da kampanya şifresi alınabiliyor. 
  
Kampanyaya katılan Türk Telekom müşterileri, aldıkları şifreyi Türk Hava Yolları web sitesinde bilet satın alırken “promosyon kodu” bölümüne giriyor. Sistem tarafından şifre onaylandıktan sonra kampanyalı fiyatı ile bilet satın alabiliyor. Ayrıca Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi’ne şifreyi ileterek de kampanyalı bilete sahip olunabiliyor.  Kampanyaya katılan müşteriler, aldıkları şifre ile aynı soyadı taşıyan maksimum 4 farklı kişi için de aynı tarih ve parkurda bilet alabiliyor. 
 
Kampanya şartları ile ilgili detaylı bilgilere 444 1 444 numaralı Türk Telekom Çağrı Merkezi’nden, bayi ve ofis kanallarından veya http://www.turktelekom.com.tr/tt/portal/Bireysel/Kampanyalar adresinden ulaşılabiliyor.