Türkiye, 3 Temmuz'da F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın gözaltına alınmasıyla başlayan şike soruşturmasıyla sarsılırken, 4 Büyük kulübün taraftar grupları da yayınladıkları bildirilerle yaşanan gelişmeler hakkındaki görüşlerini dile getirip takımlarının arkasında durdu.
 
ÇARŞI KUPAYA DA KARŞI
Beşiktaş taraftar grubu Çarşı, yayınladığı bildiride, "Mahkemenin karar vereceği son güne kadar olaylarda adı geçen Beşiktaşlılar bizim için masumdur. Onlara önyargı ile bakmayacağız. Ancak, diğerlerinin yaptığı gibi arkalarından peşi sıra gitmeyi de reddetmeliyiz. Eğer ki puan ya da kupa için anlaşılmışsa o kupaya saygı duymayacağız. Bize karşı oynamayan arsa, buna asla sevinmeyeceğiz.
Arının... Temizlenin..." dedi.
 
TRABZON, AYDINLAR'A YÜKLENDİ
Trabzon taraftar dernekleri ise, "Futbolda sınıf ayrımcılğının son bulmasını istiyoruz. Türkf utbolunun temizliği için Trabzonspor'un küme düşürülmesine razıyız. Ancak, Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği ne yazık ki futbolumuzu temizlemek istermiş gibi durmuyorlar. Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Ali Aydınlar, sanki Fenerbahçe Başkanıymış gibi hareket ediyor" ifadelerini kullandı.
 
ANTU: BUGÜN BİZE YARIN SİZE!
F.Bahçe taraftar grubu antu ise, G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın önceki günkü açıklamalarını hedef alıp, "Futbol ailesi tek yürekken neden bu garip açıklamayı yaptınız... Yarın öbür gün aynı şey Galatasaray'ın başına gelirse ne yapacaksınız... Bugün bize yarın size" dedi.
 
Aslan'DAN AYSAL'A DESTEK
Galatasaray taraftar grubu ultrAslan ise, "Türkiye Futbol Fedeasyonu'nun Sayın Başkanımız Ünal Aysal'ın yaptığı açıklamanın ardından 'disiplin kurallarını uygularım' diye etmekte gösterdiği aceleciliği adaletin yerini bulması için de göstereceğine inanıyoruz. Kuyülümüzün, başkanımızın ve bugüne kadar sarı kırmızı temsil etmiş herkesin yanında olduğumuz gibi bundan sonra da olmaya devam edeceğiz" ifadelerine yer verildi.(takvim)