Bölgesel Amatör Lig"de bugün Çine Şehir Stadı"nda karşı karşıya gelecek olan Çine Madranspor-Aydınspor 1923 maçı öncesi maça büyük ilgi gösteren Aydınspor 1923 taraftarları, sabah saatlerinde otobüslerle Çine"ye geldi. Saat 13.30 oynanacak olan karşılaşmadan 45 dakika önce Aydınspor 1923 taraftarları kendileri için ayrılan portatif tribüne alınmaya başladı.
100 kişi kapasiteli tribüne yoğun ilgi nedeniyle yaklaşık 250-300 kişi alınınca beklenen sonuç kaçınılmaz oldu. Tribünün bir bölümünde meydana gelen göçük nedeniyle onlarca taraftar kendini bir anda yerde buldu. Büyük bir panik ve izdihamın yaşandığı çökme esnasında şans eseri her hangi bir can kaybı yaşanmazken; olayda 5 taraftar yaralandı.
Yaralılar çökme esnasında sahada bulunan ve daha sonra bölgeye sevk edilen ambulanslarla Çine Devlet Hastanesi"ne kaldırıldı. Yaralıların tedavilerinin sürdüğü ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.
Çine Madranspor-Aydınspor 1923 maçı öncesi yaşanan ve 5 Aydınspor 1923 taraftarının yaralanmasıyla sonuçlanan çökmenin ardından fazla taraftarın alındığı tribünün diğer bölümlerindeki fazla taraftarlar dışarı çıkartıldı. Yaşanan ve facianın ucuz atlatıldığı olayın ardından maç normal zamanında başladı.