Her şeyi Maddox başlattı
Annesi Angelina Jolie ve babası Brad Pitt gibi yedi yaşındaki Maddox da kendi başına bir yıldız. Punk modeli saçlarıyla Maddox, ünlü bebelerde saç trendini başlatan isim oldu.

Honor hep çok seviml
Jessica Alba, bir yaşındaki kızı Alba'ya genellikle saç bantları takıyor. Bant takmadığında ise saçını kabartmayı tercih ediyor. Ama küçük kız her zaman çok sevimli görünüyor.

Farklı olmak onun seçimi
Torri Spelling'in iki yaşındaki oğlu Liam, dikkat çekmeyi çok seviyor. Annesi de, doğduğundan beri kameraların önünde olan oğlunun, herkesten farklı olmak istediğini söylüyor.

Babası gibi stil sahibi
Matthew McConaughey gibi 11 aylık oğlu Levi de daha şimdiden stil sahibi. Ama tek benzerlikleri de bu değil. Ünlü oyuncu, oğlunun da kendisi gibi tam bir flörtöz olduğunu söylüyor.

Stili anneden
Annesi Gwen Stefani, babası da Gavin Rossdale olunca, üç yaşındaki Kingston'un punk saçları kimseyi şaşırtmıyor. Annesi de, "Oğluma havalı bir görüntü vermek istedim" diye konuşuyor.

O doğal havalı
Ünlü odel Heidi Klum'un üç yaşındaki oğlu Henry, doğal kabarık saçlarıyla dikkat çekiyor. Annesi oğlunun, ablasının elbiselerini giymeyi sevdiğini ve bunda tuhaf bir durum olmadığını söylüyor.

Seçimleri kendine ait
Sarah Jessica Parker, altı yaşındaki oğlu James'in kararlarını kendisinin aldığını söylüyor. O yüzden de saçını hep uzun tutuyor.

Makası hiç sevmiyor
Beş yaşındaki Ryder'ın annesi Kate Hudson, "Babası gibi uzun saçlı olmayı seviyor. Onu, saçlarını kestirmeye ikna etmek imkansız!"

Onu Shiloh zannediyorlar!
Keri Russel'ın iki yaşındaki oğlu River'ı görenler Angelina Jolie- Brad Pitt çiftinin kızı Shiloh zannediyormuş. Ama River, saçları dışında tam bir erkek!