Parasını ve değerli eşyalarını almakla yetinmeyen kimliği belirsiz 2 kişi, Erol Öztürk'ü bıçakladıktan sonra boğazını kesti.
 
HASTANEYE KALDIRILDI(FOTO GALERİ)
 
Olay saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, Şirinevler’de para karşılığı cinsel ilişkiye girmek için müşteri bekleyen travesti Erol Öztürk’ün (29) yanına 2 kişinin içinde bulunduğu Renault Kangoo marka bir otomobil yanaştı. Erol Öztürk araç içindeki 2 kişiyle ilişkiye girmek için anlaştı.
 
Aracın arkasına binen Erol Öztürk ile 2 kişi, Şişli Ayazağa’daki Helikopter Pisti’nin bulunduğu boş alana gittiler. Öztürk, ilişkiye girmeden önce ücretini istedi. Ancak saldırganlardan biri “Biz senden para istiyoruz” dedi.. Bunun üzerine Erol Öztürk ile 2 kişi arasında başlayan tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Saldırganlar, kendilerine direnen Erol Öztürk'ü sırtından bıçakladı.
 
Erol Öztürk, bıçak yarasına rağmen değerli eşyalarını vermek istemedi. Saldırgandan bunun üzerine Erol Öztürk'ün bu kez de boğazını kesti. Saldırganlar, kanlar içersinde yere yığılan Erol Öztürk’ün cep telefonunu, kredi kartını ve parasını alarak kaçtı. Erol Öztürk, aldığı bıçak yaralarına rağmen yaklaşık 2 kilometre uzaklıktaki helikopter pistinin içinde bulunan güvenlik kulübesine kadar yürüyerek yardım istedi.
 
Güvenlik görevlilerinin haber vermesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ambulansa bindirilen Erol Öztürk, Şişli Etfal ve Taksim eğitim ve araştırma hastanelerinin acil servislerinin tadilatta, Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin de acil servisinin dolu olması nedeniyle Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Tedaviye alınan Erol Öztürk’ün hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.
 
Polis, Erol Öztürk’ü bıçaklayanları yakalamak için çalışma başlattı.