Ateşli silahlar trap yarışmasında birinci olan Nazilli Belediyespor adına yarışmalara katılan Dr.Cengiz Gezgin, Başkan Alıcık’ı ziyaret ederek aldığı kupayı Alıcık’a verdi.
Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, ta Dr. Gezgin’in bu jesti karşısında Nazilli Belediyespor atıcılık takımının 1.’lik ödülünü başkanlık makamında bulunan madalya ve ödül kürsüsüne koyacağına söyleyerek Nazilli Belediyesi trap takımına başarılar diledi.
Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün 2011 yılı faaliyet programında yer alan 26-27 Mart tarihleri arasında düzenlenen Fettah Günay kupası trap müsabakasında, Dr. Cengiz Gezgin, İbrahim Koşar ve Güngör Tepe’den oluşan Nazilli Belediyespor atıcılık takımı 1.oldular.. Ayıca ferdi olarak Nazilli Belediyespor atıcısı İbrahim Koşar 3., Güngör Tepe 4., Cengiz Gezgin ise 7. oldu. Bu müsabaka ayrıca Türkiye de yapılacak resmi müsabakaları temsil edeceği için Aydın il takımını belirlemek için yapıldığı ifade edilirken Aydın il takımında Nazilli Belediyespor takımından Güngör Tepe de bu takıma girmeye hak kazandığı ve Nazilli Belediyespor atıcılık formasıyla Aydın’ı temsil edeceği ifade edildi.
Ayrıca Nazilli Belediyespor’un atıcılık branşında ki bayan sporcusu Nurgül Altunay, büyük bayanlar kategorisinde birinci, Aydın il spor atıcılık kulübü adına yarışan Dr. Cengiz Gezgin’in 2., Koçarlı atıcılık kulübünden Rabia Özer 3. oldu. Nurgül Altunay büyük bayanlar kategorisinde Aydın’ı Türkiye’de ki resmi müsabakalarda Nazilli Belediyespor atıcılık formasıyla temsil edeceği belirtildi.