Eşinin gece hayatına düşkün olduğunu öne süren koca, karısının facebook'taki fotoğrafları sayesinde 3 bin TL tazminat kazandı..

İzmir'de bir mağazada yöneticilik yapan İzzet Turşucu, iki yıl önce güzellik uzmanı Büşra Turşucu ile evlendi. Ancak bir süre sonra eşinin kendisine ağır sözler söylediğini ve aşırı maddi beklentisi olduğunu iddia eden Turşucu, boşanma davası açtı. İzzet Turşucu mahkemede eşinin maddi destek konusunda ailesini de tehdit ettiğini ve evi terk ettiğini öne sürerek, eşinin facebook paylaşım sitesinde yayınladığı, gece hayatına düşkün olduğunu gösteren fotoğraflarını delil olarak sundu. Davacı koca ayrıca 55 bin TL tazminat istedi.

'TERK EDEN BEN DEĞİLİM'
Evi terk edenin kendisi değil eşi olduğunu öne süren Büşra Turşucu ise maddi beklenti içinde olmadığını, eşinin ailesine ziynet eşyalarını verdiğini, internetten eşinin cinsel rahatsızlığı için ürün bile sipariş ettiğini öne sürdü. Ayrılmak istemediğini belirten kadın da 55 bin TL tazminat istedi. Hâkim, Büşra Turşucu'nun kusurlu olduğunu belirterek çifti boşadı. Ayrıca Büşra Turşucu'yu eşine 3 bin TL manevi tazminat ödemeye mahkûm etti.

Mİlliyet