Transfer sezonunun son gününde imza attırdıklarını ifade eden Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler; “Nazilli Belediyespor olarak eksik görülen tüm mevkilere istenilen ve ligin en iyi futbolcularını aldık. Aldığımız Korhan ve Burak kendilerini kanıtlamış ve kendilerine verilen görevi en iyi şekilde yapacak futbolcular olduğuna inanıyorum. Ayrıca yeni hocamızın da takıma taze kan olacağına inanıyoruz. Yeni transferlerimiz ve hocamızla takımın şansızlığını yeneceğine inanıyorum. Evimizde oynayacağımız Ispartaspor maçını kazanarak seri galibiyet alacağımıza inanıyorum. Taraftarımızın da desteği ile Nazilli Belediyespor artık farklı olduğunu hissettirecektir” dedi.

Esat Ergüler Tesislerinde, Ispartaspor karşılaşması için yapılan taktik idmanın ardından çift kale maç yapıldı. Golcü Göksel"li yeşil formalı takım Korhan"lı turuncu takıma 4-3 yenilirken, Teknik Direktör Murat Gürkan Zora"nın forvet oyunlarıyla yakından ilgilendi.

Devam eden hazırlıklar hakkında bilgi veren Zora; “Futbolcuların antrenman sırasında kafası hiçbir şeye takılmamalıdır. Futbolcuların dikkatini dağıtmamaları amacıyla sahaya futbolcu ve masör haricinde kimseyi almıyorum” diye konuştu./iha