Yener: “Gökhan Ünal için F.Bahçe ve G.Saray teklif verdi. Ama her transferde Fener bir adım öndedir.”

TRABZONSPOR Genel Sekreteri Hasan Yener, F.Bahçe"nin Gökhan Ünal teklifinin G.Saray"dan daha ciddi olduğunu söyledi. Ntv Spor Radyo"ya önemli açıklamalar yapan Yener şöyle konuştu: “Biz Gökhan"ı alırken 3 Büyükler de onu istedi. Ancak Kayseri"nin bize sözü vardı. Gökhan, kaliteli gol krallığı yaşamış bir futbolcu. O gün gibi bugün de talipleri olması normal.

GÖKHAN"I F.Bahçe de G.Saray da ısrarla istiyor. Tabii ki F.Bahçe, transferde bir futbolcuyla ilgilenmişse her zaman rakibine göre daha önde olur.”

GUTIERREZ transferinin ardından Şenol Güneş"in kararına göre Gökhan, F.Bahçe ya da G.Saray"a gidebilir.

Andre Santos, Elano"yu solladı

BREZİLYA Milli Takımı"ndan arkadaş olan Andre Santos ve Elano Blumer, F.Bahçe&G.Saray rekabetinden sonra başka bir kulvarda daha yarıştı. Fransız sambafoot.com"un düzenlediği "Avrupa"da futbol oynayan en iyi Brezilyalılar" anketinde yer alan 2 futbolcudan Santos 14, Elano ise 17. sırada yer aldı.

30 futbolcunun yer aldığı listede ilk sırayı yüzde 20.91"le Luis Fabiano elde ederken, Julio Cesar yüzde 17.58"le 2., Kaka yüzde 16.35"le 3. oldu.
KAPTAN ALEX LİSTEDE YOK

F.BAHÇE Kaptanı Alex"in yer almadığı listede Mancester City"li Robinho ve Juventus"lu Melo gibi yıldızlar % 1.60 oy alan Santos"un gerisinde kaldı.