Beşiktaş Teknik Direktörü Mustafa Denizli, bugün sabah yapılan antrenman öncesi basın mensuplarıyla sohbet etti.

Tecrübeli teknik adam, ilk olarak yabancı tansfer konusuna açıklık getirdi. Denizli, bugün veya yarın takımdaki yabancı oyunculardan biriyle yolların ayrılabileceğini ve yeni bir yabancı orta saha oyuncusunu kadrolarına katabileceklerini söyledi. Denizli ayrıca, gurbetçi bir sol bek oyuncusunu takibe aldıklarını ve gurbetçi bir kaleciyle temaslarını sürdürdüklerini, sezon sonunda da bu iki futbolcuyu kadroya katabileceklerini açıkladı.

Mustafa Denizli, Kocaelispor'da oynayan Semavi Özgür ile görüşmelerin başladığını, bu oyuncuyu Kocaelispor'un Süper Lig'e çıktığı dönemden itibaren takip ettiğini ve bir iki gün içinde kadrolarına katabileceğini sözlerine ekledi.

Denizli, yeni transfer Erkan Zengin'i genç milli takımlarda oynarken izlediğini belirterek, Zengin'in geleceğinini parlak olduğunu ifade etti. Mustafa Denizli ayrıca, Erkan Zengin'in şu an hazır olmadığını da vurgulayarak, iki hafta sonra yüzde yüz performansını ortaya koyacak düzeye geleceğini belirtti.

Tecrübeli teknik adam, 1 ay içinde Avrupa'daki genç yetenekleri takip etmek ve takıma kazandırmak için bir izleme komitesi kuracaklarını da sözlerine ekledi.

Mustafa Denizli ayrıca, Delgado'nun tedavisinin sürdüğünü ve siyah beyazlı takımın fizyoterapisti Stefano Marrone'nin İtalya'ya giderek, Arjantinli oyuncunun son durumu ile ilgili bilgiler aldığını söyledi. Mustafa Denizli, Delgado'nun 26 Ocak Pazartesi günü son bir iğnesinin yapılacağını, bu iğneden sonra tedavisinin İtlaya'da devam edilip edilmeyeceğine karar verileceğini ifade etti.

MİLLİYET