Sağ bek ve stoper mevkilerinde oynayan Cüneyt Dev(24) ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.
Nazilli Belediye Başkanı Makamında düzenlenen imza törenine Nazilli Belediyespor Kulüp Başkanı Engin Topçu, Kulüp Başkanı Engin Topçu, 2. Başkan Hilmi Volaka, Profesyonel Şube Başkanı Mehmet Koşar, Kulüp Basın Sözcüsü Gürdal Yüzügüler ve Kulüp Menajeri Orhan İbiş hazır bulundu.

Ligin ilk yarısında istediği sonuçlara ve pozisyona sahip olamayan Nazilli Belediyespor transfer sezonun başlaması ile transfer çalışmalarına hız verdiklerini gösterdi. Lige verilen ara ve transfer sezonun başlaması ile Nazilli Belediyespor ilk transferini açıkladı.
2. yarıda hedeflerinin yüksek olduğunu söyleyen Kulüp Başkanı Engin Topçu, “Hiç vakit kaybetmeden transfer çalışmalarımıza başladık. Saha içerisinde formasını ıslatacak olan oyuncuları renklerimize bağlayacağız. İşi sıkı tutuyoruz. Nazilli Belediyespor olarak Teknik heyetimizin isteği doğrultusunda eksik bölgelerimize nokta transferler gerçekleştireceğiz. İlk transferimizi Beykoz"dan sağ bek mevkiinde oynayan Cüneyt"i renklerimize bağlayarak gerçekleştirdik. Cüneyt ile bir buçuk yıllık sözleşme imzaladık” dedi.

Nazilli Belediyespor ile sözleşme imzalayan Cüneyt de, “Nazilli"ye başarılı olmak Nazilli Belediyespora katkıda bulunmak için geldim. Denizlispor alt yapısında yetiştim. Isparta spor"da oynadım. Son olarak da Beykoz"da oynarken Nazilli Belediye spor ile anlaştım. Tabii ki sevinçliyim. Nazilli Belediyespor Tesisleri ve Şehir olarak çok güzel bir yer. Nazilli halkının da spora ilgi duyduğunu öğrendim bu da biz futbolcular için çok mutlu edicidir” diye konuştu./iha