Aydın'da otomobil ile servis minibüsünün çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, 4"ü üniversite öğrencisi 9 kişi yaralandı. Kazada otomobilin hızla çarptığı servis minibüsü hurdaya dönerken, servis minibüsünün fabrika işçilerini 5 dakika önce iş yerine indirdiği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre kaza saat 22.30 sıralarında Aydın Sanayi ve Ticaret İş Merkezi (ASTİM) Organize Sanayi Bölgesi Kavşağında meydana geldi. ASTİM OSB"deki bir fabrikaya işçi taşıyan Mehmet Anıl (52) yönetimindeki 09 P 0039 plakalı servis minibüsü ile Aydın'dan Nazilli istikametine giden Musa Murto yönetimindeki otomobil kavşakta çarpıştı. Kazada minibüste bulunan 2 kişi ile otomobilde bulunan 7 kişi yaralandı. Yaralılar yoldan geçen vatandaşların araçları ve ambulanslarla Aydın Devlet ve Atatürk Devlet Hastanelerine kaldırıldı. Yaralılardan 3 kişinin yoğun bakım servisine kaldırıldığı bildirildi.
Kazada, minibüs şoförü Mehmet Anıl, minibüste yolcu olarak Mehmet Ali Geyik ile otomobil sürücüsü Musa Murto ve otomobilde yolcu olarak bulunan Nisan Denli, Ebru Örnek, Esra Güneri, Gülşah Korkmaz, Fuat Ertürk ve Serhat Akkuş"un yaralandığı bildirildi.
Yaralılardan Nisan Denli, Ebru Örnek, Esra Güneri ve Gülşah Korkmaz"ın Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Nazilli İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde öğrenci olduğu, otomobilin de üniversite öğrencileri tarafından bir firmadan kiralandığı öğrenildi.
Polis tarafından el konulan kaza ile ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.