Aydın"da meydana gelen trafik kazasında aynı aileden biri çocuk 3 kişi hafif yaralandı. Kaza sonucu araç hurdaya dönerken, kazada ölen kimsenin olmaması teselli kaynağı oldu. Kaza yapan Akçay ailesinin Dalama Beldesi"nden düğünden döndükleri öğrenildi.
Kaza saat 22.30 sıralarında Denizli-Aydın karayolu Aydın girişinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre akrabalarının düğününden dönmekte olan Mehmet Akçay (34) yönetimindeki 09 FL 067 plakalı otomobil Aydın Esnaf Odaları Birlik binası karşısındaki otobüs durağına yaklaştığı sırada direksiyon hakimiyetini kaybederek önce kaldırıma ardından yol kenarındaki çiçekliklere çarptı. Daha sonra takla atan otomobil bir süre sürüklendikten sonra durabildi.
Kaza sırasında araç sürücüsü Ahmet Akçay başından yaralanırken, araçta bulunan eşi Zerrin Akçay (25) ve kaza sırasında araçtan fırlayan 7 yaşındaki Eda Akçay da hafif yaralandı. Yaralılar Ambulansla Aydın Atatürk Devlet Hastanesi"nde tedavi altına alınırken, olaydan sonra kaza yerine gelen Akçay ailesinin yakınları sinir krizleri geçirdi.
Görgü şahitlerinin ifadesine göre kaza öncesi Ahmet Akçay yönetimindeki 09 FL 067 plakalı otomobilin bir yolcu minibüsü tarafından sıkıştırıldığı iddia edildi.
Polis tarafından el konulan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü ve Ahmet Akçay"ın aracını 2 ay önce satın aldığı öğrenildi.