Aydın'da bugün öğle saatlerinde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.
Kaza, bugün saat 13.30 sıralarında Aydın merkez Girne Mahallesi Malazgirt Meydanı'nda meydana geldi. Edinilen bilgiye, Kemer Mahallesi istikametinden Aydın-İzmir karayolu istikametine gitmekte olan İ.S. (37) yönetimindeki kamyonet meydana geldiğinde Aydın Huzurevi istikametinden gelmekte olan E.Ç. (27) isimli bayan sürücünün kullandığı 55 SY 965 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyonet ters istikamete dönerken, otomobil de devrilerek banketle kamyonet arasına sıkıştı. Kazada başından hafif şekilde yaralanan kadın sürücü, olay yerinden geçen vatandaşlar tarafından sıkıştığı aracın içerisinden çıkarılarak, ambulansla Aydın Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Tedavi altına alınan yaralının durumunun iyi olduğu ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Kaza nedeniyle kavşak bir süreliğine trafiğe kapatılırken, her iki araç ta kurtarıcılarla yoldan çekildi.
Görgü şahitleri kazanın iki araç sürücüsünün yol verme konusunda anlaşamamaları nedeniyle meydana geldiğini ifade etti. Kazanın meydana geldiğini Malazgit Meydanı'nın çok geniş olarak inşa edilmesi nedeniyle, bu bölgede sık sık kazaların meydana geldiğini belirten vatandaşlar, yetkililerden gerekli önlemeleri almasını istedi.