Şarkıları Rusya, İspanya, Romanya, Moldova, Bulgaristan, Macaristan ve Yunanistan müzik listelerinde uzun süre bir numarada kalan Romanyalı şarkıcı Inna, dün gece Trabzon’da bir otelde konser verdi. Gece yarısı sahneye çıkan ve şarkılarını dansıyla süsleyen Inna, sık sık "Türkiye’yi seviyorum" diyerek salonu dolduran yaklaşık 800 kişiyi coşturdu. Mayo şeklinde kıyafetiyle de dikkat çeken Inna’yı, Trabzonsporlu futbolcular Yattara, Giray Kaçar ve Ceyhun Gülselam da izledi.
 
BİLETLERİ İPTAL EDİLDİ, BRÜKSEL’E UÇAMADI
 
Şovuyla konsere gelenleri coşturan Inna ve ekibi, bu sabah Brüksel’e gitmek için geldikleri Trabzon Havalimanı’nda ise rezervasyonlarının iptal edildiğini öğrenince şoke oldu. İstanbul uçağına binemeyince havalimanında 3 saat beklemek zorunda kalan Inna’yı görüntülemek isteyen gazeteciler sanatçının birlikte olduğu dansçıların tepkisiyle karşılaştı. Gazetecileri görünce başını eşarpla örten ve gözlük takan Inna, daha sonra Ankara’ya hareket etti. Sanatçının yarın da buradan Brüksel’e uçacağı öğrenildi.
 
ORGANİZATÖR TEPKİLİ
 
Inna’nın Trabzon konserini düzenleyen organizatör Hasan Özçiçek ise biletleri kendisinin tepki olarak iptal ettirdiğini söyledi. Özçiçek, "16 bin Euro karşılığında sözleşme imzaladık ve konser öncesi bu parayı iki bölüm halinde hesaba yatırdık. Mersin’deki konserden sonra Inna Trabzon’a gelecek ve imza günü yapacaktı. Ama bize sürekli sorun çıkardılar. Dün geceki konserde de 1.5 saat kalması gereken sahnede 35 dakika kaldı ve 2’si remiks olmak üzere sadece 6 parça söyledi. İtiraz etmeme rağmen oteli terk ettiler. Ayrıca sözleşmeye göre yemek ve kaldıkları otelin parasını da kendileri verecekti. Ama bu sabah otelden de paralarını ödemeden çıkıp havalimanına gitmişler. Hiçbir yükümlülüklerini yerine getirmedikleri için ben de sözleşmeyi tek taraflı olarak feshettim ve buna istinaden de uçak biletlerini iptal ettirdim. Havalimanında mahsur kaldılar" dedi. Özçiçek, organizasyondan zarar ettiğini ve hukuki yollara başvuracağını da söyledi.