Teknik direktör Hugo Broos'un görevden alınmasının ardından sportif direktör Ünal Karaman yönetiminde Eskişehirspor'u 2-1, daha sonra da teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde Ankaragücü'nü 3-0 yenen bordo-mavililer, Denizlispor'u mağlup ederek galibiyet serisini sürdürmeyi amaçlıyor.

Kulüp asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ligde her takımın, her takımı yenebileceğini ve hiçbir maçın kolay olmadığını belirtti.

Denizlispor'un iyi bir kadrosunun bulunduğunu, ancak ligde düşünülmeyen bir sırada olduğunu kaydeden Hacısalihoğlu, 'Onlar için de bu maç çok önemli. Biz de bir çıkış içerisindeyiz. Bu çıkışımızı devam ettirmek arzusundayız. Denizli deplasmanından galibiyetle dönerek galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz' diye konuştu.

YATTARA, GELECEK HAFTA İNGİLTERE'YE GİDİYOR

Trabzonspor'da sağ ayak bileğindeki sakatlığı nedeniyle bu sezon bir türlü verimli olamayan İbrahima Yattara'nın istenilen düzeye gelmediği bildirildi.


Tedavi için gittiği Gine'den Trabzon'a dönen, ancak takımla birlikte çalışmalara başlayamayan Gineli oyuncunun İngiltere'ye gelecek hafta başında gideceği belirtildi.


Bu sezon bordo-mavili takımda, ligin 7. haftasındaki Gençlerbirliği maçında 13, ligin 8. haftasındaki Gaziantespor maçında 45, ligin 10. haftasındaki Kayserispor maçında da 28 dakika olmak üzere toplam 86 dakika forma giyebilen Yattara'nın uzun bir süre daha takımdan uzak kalabileceği öğrenildi./yeni şafak