Trabzonspor Yönetimi, tecrübeli golcüleri Gökhan Ünal"ı transfer etmek isteyen Galatasaray"a takas önerisinde bulundu, futbolcusuna karşılık sarı-kırmızılı takımdan Nonda ve Hakan Balta ile bir miktar para istedi.

Bu teklife çok fazla sıcak bakmayan Cim-Bom"un ise, 3 milyon euronun yanında Emre Güngör ve Serkan Çalık"ı önerebileceği belirtildi. Galatasaray"a transferi gündemde olan Gökhan Ünal da, bordo-mavili takımla birlikte Antalya"da kampa girdi. Golcü futbolcunun durumundaki belirsizlik nedeniyle huzursuz olduğu, bunu teknik direktör Şenol Güneş"e aktardığı öğrenildi.

Öte yandan kampa sakatlıkları nedeniyle gelmeyen Ceyhun ve Yattara"yla birlikte milli takım kampında bulunan Song"dan yararlanamayacak olan Güneş, ayrıca Giray ve Zafer"in sakatlıklarının da sürmesi yüzünden sıkıntı yaşıyor. Tecrübeli hocanın bugün bir basın toplantısı düzenleyerek durum değerlendirmesi yapacağı bildirildi.
Ayrıca bordo-mavili takımın file bekçisi Tolga Zengin, devre arasında kaleyi tekrar devralmak için elinden geleni yapacağını ifade ederek şöyle konuştu: “Şenol hoca ile daha önce çalıştım. Benim yapımda pes etmek yok. Formayı kapmak için ne gerekiyorsa yapacağım. Devre arası kampı, bu yüzden benim için iyi bir fırsat ve bu fırsatı en iyi şekilde değerlendireceğim“/milliyet