Teknik direktör arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da başkan Sadri Şener'in, İsveçli teknik adam Sven-Goran Eriksson'a verdiği süre bugün doluyor. İsveçli teknik adamdan alacağı net cevaba göre hareket edecek olan Şener'in, İtalyan teknik adam Alberto Zaccheroni'ye menajeri aracılığı ile, “Benden salı gününe kadar haber bekleyin” dediği öğrenildi. İtalyan teknik direktörün Türkiye'deki menajeri Erdoğan Belkıs da Alberto Zaccheroni'nin Trabzonspor'u çalıştırma konusunda çok istekli olduğunu ifade etti.

KİMSE OYUNA GELMESİN

Bordo-mavili kulübün bu konuda dikkatli olması gerektiğini belirten Belkıs, “Şu anda görüşmelerimiz sürüyor. Ancak bir çok menajer kendini Zaccheroni'nin menajeriymiş gibi gösterip Trabzonspor'dan para koparmaya çalışıyor. Bordo-mavili yöneticiler bunlara inanmamalı. Zaccheroni'ye sadece Trabzon'dan değil birçok takımdan teklif var. Eğer bordo-mavili kulüpten beklediği resmi teklif gelmezse, kendisine yeni bir yol haritası çizecek” şeklinde konuştu.

Ganalı Samuel Yeboah gündemde

Trabzonspor, İsrail'in önemli kulüplerinden olan Hapoel Tel Aviv takımında forma giyen genç golcü oyuncu Samuel Yeboah'ı transfer listesine aldı. Leeds United'in efsane futbolcusu Anthony Yeboah'ın yeğeni olan 23 yaşındaki oyuncu geçen sezon İsrail Ligat ha'Al Ligi'ni, oynadığı 30 maçta attığı 15 golle gol kralı oldu. Hareketli oyun tarzı, sert ve suratlı oyunu ile dikkat çeken golcü oyuncu için araştırmalarını yurt içinde ve yurt dışında tamamlayan bordo-mavililer, futbolcunun menajeri İzak Hart ile temasa geçmesi bekleniyor. Genç futbolcu, U-20 Milli takımında 1 gol kaydetti. - yenişafak