F.BAHÇE bütün otoritelere göre sezonun en çarpıcı futbolunu oynayarak, ligin lideri Trabzon"u eze eze yendi ve zirveyle arasındaki puan farkını 4"e kadar düşürdü.. Bu futbolun altında imzası olan 1 numaralı kişi, tabii ki teknik direktör Aykut Kocaman oldu.. Kocaman, devre arasından itibaren adeta kendisini ve takımını Trabzon derbisine hazırlarken, rakibin zaaflarından da fazlasıyla faydalandı..

Başta Mehmet Topuz olmak üzere Gökhan Gönül, Selçuk, Lugano ve Emre normal standartlarının üstünde bir performans sergiledi.. Peki bu yükselişte başkasının bir etkisi oldu mu?

VATAN bu sorunun cevabını buldu.. Buna göre başkan Aziz Yıldırım, Trabzon maçı için ekstra mesai harcayarak psikolog gibi takımı motive etmeye çalıştı ve sanırız bunda da fazlasıyla başarılı oldu.

KULÜBÜN son 1 yılda bir türlü hakettiği yerlere gelmediğini ve artık bu kara bulutların dağılması gerektiğini düşünen Yıldırım, futbolculara “Bu maçı alın sezonu kurtarın” mesajını verdi.. Geçen hafta çarşamba günü takımın önde gelenleri ve çok şey beklediği oyuncuları kulüp binasındaki ofisine çağıran Yıldırım, bir anlamda takımı ateşleyen isim oldu.

ÖRNEĞİN Trabzon maçının kahramanı Mehmet Topuz.. Yıldırım onunla da birebir ofisinde görüştü ve “Sen 11 milyon Euro"luk bir futbolcusun. Geldiğin günden bu yana harcadığın eforu görüyorum. İyisin ama daha iyi olmak ve seni bağrına basan bu taraftara borcunu ödemek zorundasın. Sahada her şeyini vermeni ve Alex"e yardım etmeni istiyorum” dedi ve milli yıldız hem sahanın en çok koşan ismi (10706 m) hem de kaptana en çok pas atan (6) oyuncu oldu..

YILDIRIM"IN görüştüğü diğer isimler ise Emre, Lugano, Gökhan Gönül ve Selçuk"tu.. Emre"ye agresifliğini kontrol etmesi gerektiğini söyleyen Yıldırım, Gökhan Gönül"e ise “Böyle devam et, sana söyleyecek başka bir şeyim yok. Bu formunu koru zaten F.Bahçe kolay kaybetmez” diyerek onurlandırdı.

AZİZ başkan, Lugano"ya ise “Sen iyi oyuncusun. Ama eski Lugano değilsin. Sahada her şeyini veren, takımı geriden ateşleyen Lugano"yu istiyorum” diyerek Uruguaylı"yı gaza getirdi ve o da Trabzon"u hırsıyla yıkan isim oldu.

CRISTIAN DA GELDİ


YILDIRIM"LA bir kişi daha ofisinde görüştü. O da gitmek isteyen Cristian"dı.. Başkana bu doğrultuda isteği olduğunu söyleyen Brezilyalı"ya çok yüz vermeyen Yıldırım, "Hallederiz" diyerek görüşmeyi kısa kesti.

ALİ CAN / VATAN