Aydın"ın Söke ilçesi"nde yaşayan Sonat-Aslı Zengin çifti dün yaklaşan doğum nedeniyle Aydın Nysa Kadın Doğum Hastanesi"ne geldi. Hastayı kontrol eden Yalçın Yarar, bebeğin büyük olduğunu tespit ederek anne adayını sezaryene aldı. Gerçekleştirilen operasyon sonucu Anne Aslı Zengin 6.2 kilo ağırlığında bir bebek dünyaya getirdi.
Gayet sağlıklı olan sevimli ton ton bebeğe ailesi Mustafa Uras ismini vereceğin açıkladı. Bebeği görünce gözlerine inanamadığını belirten Anne Aslı Zengin, “Maşallah görünce ben bile gözlerime inanamadım” diyerek sevincini dile getirdi. Baba Sonat ise “Büyük bir bebek bekliyorduk. Ancak bu kadar büyük beklemiyorduk. Çok mutluyuz” diye konuştu.
Doğum öncesi bebeğin büyük olduğunu tespit ederek doğumu sezaryen ile gerçekleştirdiklerini belirten Aydın Nysa Kadın Doğum Hastanesi doktorlarından Yalçın Yarar, “Normal doğum imkansızdı. Bu nedenle bebeği sezaryenle aldık. Bu kadar ağırlıkta bebek dünyaya gelmesi ender rastlanan durumlardan biri. Ancak hem bebeğimiz hem de anne gayet sağlıklı” dedi. iha