Aydınspor 1923 Başkanı Hulisi Akşit’i Aydın esnafının babası olduğunu belirten Bulut, tüm Aydın’ın bu yıl Aydınspor 1923’ün etrafında kenetlenmesi gerektiğini belirtti.

Geçen sezon deplasmanlardaki Aydınspor 1923’ün deplasmandaki performansını iç sahaya yansıtamadığını kaydeden Murat Bulut şöyle konuştu: “Aydınspor 1923 Başkanı Hulisi Akşit Aydın esnafının babası. Ancak, bu iş sadece esnafın destek vermesiyle olmaz. Tüm bürokrasinin Aydınspor 1923 etrafında birleşmesi gerek. İşadamlarımız, Sayın valimiz ve belediye başkanımız Aydınspor 1923’ü yalnız bırakmamalı. Teknik direktör Selahaddin Dinçel ile devam edilmesini olumlu buluyorum. İnşallah bu yıl bir üst lige çıkarız”

Maç günleri tezgahını tanıdıklara bıraktığını ifade eden Murat Bulut stadyuma yakın olduğundan dolayı işlerinin maç günleri yoğunlaştığını söyledi. Süper Lig’de bir çok maça tanık olduğunu belirten Bulut, geçen sezon Aydınspor 1923’ün evinde Siirtspor’a 2-0’lık skorla kaybettiği Siirtspor maçını unutamadığını ifade etti. Bulut, en beğendiği oyuncunun Umut Kaya olduğunu sözlerine ekledi.

 

aydinpost-twitter.png aydinpost-facebook.png