Çokfonksiyonlu ofis yazıcıları sektörünün önde gelen markalarından bir olan Elektromak Toshiba, küçük orta ve büyük çaplı işletmelerin her türlü dokümantasyon ihtiyacını karşılayan teknolojik ürünleri tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. 
 
Bu yılın son çeyreğinde, özellikle sektörel fuarlarda Dokümantasyon Sponsoru olarak katılan Elektromak Toshiba, söz konusu etkinliklerde kullanılan ürünlerin performanslarını da gözler önüne serdi.
 
Yılın son çeyreğinde, “Bayim Olur musun 2011?”, “Yapı Tedarikçileri Fuarı 2011” ve “Ulusal Eczacılık” fuarlarında Dokümantasyon Sponsorluğunu üstlenen Elektromak Toshiba, organizasyonlar bünyesinde kullanılmak üzere katılımcıların hizmetine verdiği yüksek baskı kalitesine sahip e-STUDIO 181/211, e-STUDIO 182/212, e-STUDIO 255/305/355/455, e-STUDIO 2330c ve e-STUDIO 6520c çok fonksiyonlu ofis yazıcısı ürünleriyle fuar katılımcılarından tam not aldı.
 
Toshiba-Elektromak hakkında
 
1972 yılında kurulan Elektromak, 1974 yılında Toshiba ile distribütörlük anlaşması imzalayarak, fotokopi ve faks cihazlarının Türkiye’de satışına başlamıştır. 1974 yılından bu yana Toshiba distribütörü olan şirket, ofislerin değişen, gelişen gereksinimlerine uygun olarak donanım ve yazılım çözümleri sumakta; kurumlara özel çözümler projelendirmektedir.
Toshiba ile uzun soluklu işbirliği ile sadece içinde bulunduğu bilişim sektöründe değil, Türkiye ölçeğinde örnek oluşturan şirket, pek çok ilke de imza atmıştır. Türkiye’ye fotokopi cihazını getiren ilk iki firmadan biri olan Toshiba-Elektromak, sektöründe bayilik sistemini ilk kuran ve ilk ISO 9001-2008 belgesini alan kuruluştur. Bugün 350 çalışanı, 40 bayisi ile Türkiye genelinde her ölçekten kuruluşa ofis çözümleri sunmaktadır. www.toshiba-turkiye.com/
Twitter : http://twitter.com/toshibaturkiye 
FB : http://www.facebook.com/Toshiba.Turkey