Bayramda CNNTURK ekranlarına torunuyla birlikte konuk olan Hülya Koçyiğit, Neslişah'ın sözleri karşısında kalakaldı.

Fatih Türkmenoğlu'nun sunduğu 'İyi ki Varsın' programına, bir süre önce dünyaevine giren torunu Neslişah Alkoçlar Aksoy ile birlikte konuk olan Hülya Koçyiğit, torununun sigara içtiği için kendisini eleştirmesi üzerine kısa süreli bir şaşkınlık yaşadı.

Bir kaç yıl içinde anne olmayı düşündüğünü ifade eden Neslişah'ın sözleri üzerine Hülya Koçyiğit "Demek ki çok uzun değil, düşünüyormuş" diyerek bu durumda kendisinin de nine olacağını söyledi.

Konuşmanın bu kısmında Elvis Presley'in ailesinin 3 kuşak birlikte çekilen fotoğraflarını hatırlatan Türkmenoğlu, "Şimdi siz bunu 4 kuşak yapabilirsiniz. En fazla 15 sene var. Hülya Hanım'ın yaşındakiler Hollywood'da genç kızı oynuyor" diye konuştu.

Bu sırada söze giren Neslişah, anneannesine izleyen herkesin önünde sitemli bir sözde bulundu ve "Ama onlar sigara içmiyorlar. Kendilerine bakıyorlar. Anneannem çok sigara içiyor" diye konuştu.

"Hiiihhh" diyerek bir an kalakalan Hülya Koçyiğit, şaşkınlığını atlatınca "Bir televizyon programında, bayram günü!" diyerek torununu uyarmak istedi.

Ancak Neslişah, adeta Koçyiğit'i tüm sevenlerine şikayet etti ve "Şikayet etmek istiyorum çünkü ben onu çok seviyorum ve sağlığına dikkat etmesini istiyorum" dedi.

Ne söyleyeceğini bilemeyen ve öylece kalan Hülya Koçyiğit'in imdadına Fatih Türkmenoğlu yetişerek, kendisine sigarayı bırakması için bir yöntem önereceğini söyleyip reklama pas attı./Televizyon Gazetesi