Amatör şubelerde küçülmeye giden yönetim, kulüpten haksız kazanç elde eden ve F.Bahçe Koleji"nden lüzumsuz burs alanların gözlerinin yaşına bakmayacak

F.Bahçe"de ekonomik paketler zincirine yeni halkalar ekleniyor. Amatör şubelerde küçülmeye giden ve ciddi bir personel kıyımı yaşayan sarı-lacivertlilerde, F.Bahçe Koleji"nde burslu okuyanların da gözünün yaşına bakılmadı. İşte F.Bahçe"ye külfet olanların yol ayrımına geliş hikâyeleri:

Amatör branşlarda ciddi bir operasyon başlatıldı. Yıllardır sporcu olarak gözüken ancak hiçbir başarıya imza atamayan ama maaş alan isimlerin işine son verildi. 65 yaş üzeri emeklilerin de artık kulübe yarar sağlayamayacağı düşünülerek görevlerine son verildi. Şimdi daha faydalı isimlerle yola devam ediliyor. Bu sayede yılda 3 milyon dolar tasarruf edilecek.

Artık sporcusu, antrenörü ve personeli Dereağzı Tesisleri"ne hem girerken hem de çıkarken imza atıp görev yerini terk ediyor. Önümüzdeki aydan itibaren de imza sistemi kalkacak, ayıklanan isimlere kartlı sistem getirilecek. Böylelikle ciddi kaçaklar önlenmiş olacak.

"KOÇ" SİSTEMİ GELİYOR

KULÜP içinde yapılan bu operasyonların yanı sıra F.Bahçe Koleji"nde burslu okuyanların birçoğunun da haksız sebeplerle okutulduğu ortaya çıktı. Kulübe yakın isimlerin ve sporcu olmayanların yakınlarını önce kulübe kayıt ettirdiği ardından da koleje burslu yazdırdığı tespit edilince, bazı isimlerin bursları kesildi. Olaya el atan Koç Grubu"nun eğitim sistemi bundan sonra F.Bahçe Koleji"nde uygulanacak./vatan