ESKİŞEHİR"de 37 yaşındaki Ö.G., 29 yaşındaki erkek arkadaşı Levent Doğranoğlu'nun tornovidalı saldırısına uğradı. Ö.G. hafif yaralanırken, Doğranoğlu gözaltına alındı.
Yeni Bağlar Mahallesi Üniversite Caddesi"nde dün akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, Ö.G.'ye tartıştığı erkek arkadaşı Levent Doğranoğlu tornavidayla saldırdı. Ö.G."yi karnından, göğsünden ve kolundan hafif yaralayan Levent Doğranoğlu daha sonra olay yerinden kaçtı.
Polisler tarafından götürüldüğü Yunus Emre Devlet Hastanesi"nde ayakta tedavisi yapılıp taburcu edilen Ö.G., Levent Doğranoğlu ile bir süre arkadaşlıklık yaptığını belirterek, “Levent benimle evlenmek istedi. Kabul etmeyince beni tehdit etmeye başladı. Bu yüzden kendisinden ayrıldım. Akşam saatlerinde onunla sokakta karşılaştık. Yanıma gelip bana saldırdı” dedi.
Olay yerinden kaçan Levent Doğranoğlu kısa süre sonra yakalandı. Gözaltına alınan Levent Doğranoğlu ifadesinde “Olaydan 2 gün önce Ö. ile bir kafeye gidip yemek yedik ve eğlendik. Ö. burada bana durup dururken hakaret etti. Olay akşamı tramvaya binip bir kafeteryada Beşiktaş-Eskişehirspor maçını televizyondan izleyecektim. Ö."yi tramvay durağına yakın bir yerde beklerken gördüm. Hemen tramvaydan indim ve bir işyerinden satın aldığım tornavidayla ona saldırdım. Çünkü 2 gün önceki olayda bana hakaret etmesine çok sinirlenmiştim” diye konuştu.
Eskişehir Emniyet Müdürlüğü yetkilileri Levent Doğranoğlu"nun sorgulamasının tamamlanmasından sonra adliyeye sevk edileceğini belirtti.
DHA