Hayırsever işadamı Hakkı Celal Keleşoğlu tarafından Çine ilçesi Akçaova beldesine yaptırılacak 12 derslikli okulun temeli törenle atıldı. 850 Bin TL"ye mal olacak okulun yeni eğitim ve öğretim sezonuna yetişeceği bildirildi.
Çine"nin Akçova Beldesi"nde Hakkı Celal Keleşoğlu tarafından yaptırılacak olan Akçova Anadolu Lisesi"nin 12 derslikli binasının temeli törenle atıldı. Tören Vali Hüseyin Avni Coş"un yanı sıra Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk, İl Özel İdare Genel Sekreteri Halil İbrahim Aktemur, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Sultanhisar Belediye Başkanı Ertegün Ünal, Umurlu Belediye Başkanı Rıza Posacı, Dalama Belediye Başkanı Nihat Aktakka, Hakkı Celal Keleşoğlu"nun eşi Hale Keleşoğlu, davetliler ve vatandaşlar katıldı.
Nazilli Belediyesi Mehteran takımının gösterileriyle başlayan temel atma töreni saygı duruşu ve İstiklal Marşı"nın okunmasıyla devam etti. Ardından Köşk Belediyesi Halk Oyunları ekibinin zeybek gösteri gerçekleştirilen törende konuşan Hayırsever işadamı Hakkı Keleşoğlu"nun eşi Hale Keleşoğlu, kendisinin eşiyle Akçova"da nikahlandığını dikkat çekerek Akçova"nın kendisi için ayrı bir önemi olduğunu söyledi. Vali Hüseyin Avni Coş önderliğinde Aydın"da daha çok yardım yapmaya devam edeceklerini kaydeden Keleşoğlu, “İnşallah bu okulda çok iyi öğrenciler yetişir ve vatana millete hayırlı birer birey olurlar. Bizim tek temennimiz bu” dedi.
Hakkı Keleşoğlu adına eşi Hale Keleşoğlu"na teşekkür plaketi veren Vali Hüseyin Avni Coş, Keleşoğlu ailesine Aydın"a yaptıkları yardımlar nedeniyle teşekkürlerini iletirken, Keleşoğlu ailesinin diğer varlıklı ailelere örnek olmasını istedi. Yapılan yardım sayesinde Akçova"nın çok önemli bir eksiğinin giderileceğini dikkat çeken Vali Coş, “İlimiz, bölgemiz ve ülkemizde pek çok hayrata imza atmış Sayın Keleşoğlu ailesine bu hayırları için Aydınlılar adına teşekkürlerimi sunuyorum. 12 derslikli okulumuz beldemizin çok büyük bir ihtiyacını gidermiş olacak. İnşallah okulumuzu 2011-2012 Eğitim ve Öğretim sezonuna yetiştireceğiz. Okulumuz yaklaşık 850 Bin TL"ye mal olacak” şeklinde konuştu.
Törende konuşmaların ardından 12 Derslikli Anadolu Lisesi binasının temeli Vali Hüseyin Avni Coş ve Hale Keleşoğlu tarafından dualar eşliğinde atıldı.

TÖRENDEN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN