KKTC'de Cratos Premium Hotel'de gerçekleştirdiği her konserini tıklım tıklım dolduran ve hayranlarına unutulmayacak müzik ziyafeti sunan popçu Serdar Ortaç, 19 Mayıs'ta da geleneği bozmadı.

Serdar Ortaç, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı'nda Kıbrıs Cratos Premium'da sahneye çıktı.

SEKSİ DANSLAR SERGİLEDİLER
Serdar Ortaç, ilk albümünden son albümüne kadar akıllarda kalan tüm parçalarını izleyenlerle hep bir ağızdan söyledi. Sanatçının yaklaşık 2.5 saat süren performansında Ortaç'ın dans ekibi ile konser adeta görsel şölene döndü. Her konserinde Ortaç'a sahne performansında eşlik eden dansçılar da kostümleri ve güzellikleri ile yürek hoplattı. Ortaç'ın dansçıları ile yaptığı seksi danslar ise dikkat çekti.

Konser öncesi gazetecilerin sorularını yanıtlayan ünlü popçu Ortaç, yeni albümünün 15 Haziran'da vitrinlerdeki yerini bulacağını söyledi. Serdar Ortaç, aylardır stüdyoya kapandığı için hiçbir sanatçının yeni albümünü dinleyemediğini söyledi.

'ÜÇ KEZ SEVDİM'
Ünlü sanatçı sahneye çıktığında ise her zamanki gibi hala bekar olmaktan yakınmayı da ihmal etmedi: "Herkes yüzlerce kız arkadaşım olduğunu sanıyor ama ben tüm hayatım boyunca topu topu üç kez sevdim."

Seslendirdiği aşk şarkılarında da hala bekar olmasından yakınan sanatçı, hareketli parçalarında da bitmek bilmeyen enerjisi ile izleyenleri de bir dakika olsun yerinde oturtmadı.