Oyuncu Onur Saylak'la geçen Temmuz ayında Paris'te evlenen Tuba Büyüküstün şimdilerde anne olmanın keyfini yaşıyor.

Vatan'ın haberine göre Ocak ayında ikiz bebekleri Toprak ve Maya'yı kucağına alan Büyüküstün tüm vaktini onlarla beraber geçiriyor. Kızlarının 40 günlük olmasının ardından onları dışarıya çıkartmaya başlayan Büyüküstün, geçtiğimiz gün bir kafede otururken görüntülendi. Bebeklerden Maya'yı baba Onur Saylak taşırken Toprak'ı ise anne Tuba Büyüküstün taşıyordu. Çiftin yakınları kumral olan Toprak'ın babaya, esmer olan Maya'nın ise anneye benzediğini belirtti.

İKİZLERE ÖZEL KURABİYE

Öte yandan çift, ikizleri 40 günlük olunca evlerinde '40 mevlidi' düzenledi. Davet ettikleri yakınlarına da ikizleri Toprak ve Maya için hazırlattıkları özel kurabiyelerden ikram etti.

Arı maya ve kelebeklerden oluşan kurabiyelerin üzerine ise ikizlerin ismi yazıldı. Kurabiyeleri hazırlayan butik pastane internet sitesine şu notu düştü: "Tuba Büyüküstün ve Onur Saylak 'ın ikizleri Toprak ve Maya 'nın 40 mevlitlerı için istekleri üzerine kırmızı renklerde arı maya ve kelebekli kurabiyeler hazırladık. Sağlıklı, başarı dolu upuzuuuun ömürleri olmasını dileriz."