Ankara"nın Beypazarı ilçesi Uruş beldesinde oturan ve kendilerinden 6 aydır haber alınamayan çiftin cesetleri Güdül ilçesinde bir arazide gömülü bulundu.
Edinilen bilgiye göre, Beypazarı"nın Uruş beldesi Kaş Mahallesi"nde yaşayan ve hayvancılıkla uğraşan Ali A. (59) ile eşi Emine A"yı arama
çalışmalarını sürdüren jandarma ekibi, çiftin yakınlarını teknik takibe aldı. Teknik takip soncunda, çalışmalar, çiftin küçükbaş hayvan besledikleri Güdül ilçesi Tahtacı Örencik köyündeki çiftliklerinin çevresinde yoğunlaştırıldı. Beypazarı ve Güdül Jandarma Komutanlığı ekipleri, bu sabah çiftliğin yakınlarında bulunan Tahtacı Örencik-Karacören köyleri yolu kenarındaki İnönü mevkisindeki boş arazide kazı çalışması başlattı. Kazı sonucunda toprağa gömülü çürümüş bir kadın ile erkek cesedi buldu. Cesetlerin, kayıp çifte ait olduğu belirlendi.
Olayla ilgili olarak çiftin çocuğu Ümit A. (39) ile arkadaşı Veli K. (38) gözaltına alındı. Çiftin diğer çocuğu Uğur A"nın, Güdül Devlet astanesinde kan örneklerinin alınacağı bildirildi.
Ateşli silahla vurularak öldürüldükleri belirtilen ve Güdül Devlet Hastanesi morguna kaldırılan çiftin cesetlerinin, Adli Tıp Kurumu"na
gönderileceği kaydedildi. Soruşturma sürüyor. - milliyet