Atatürk Meydanı"nda düzenlenen sünnet şölenine AK Parti Aydın Milletvekilleri Atilla Koç, Mehmet Erdem, Ahmet Ertürk, Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, AK Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.
AK Parti"nin 8. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla böyle sosyal bir projeye imza atmak istediklerini belirten AK Parti İl Başkanı Sadık Atay, şölen için kendilerine maddi ve manevi destek verdiğini belirttiği Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu"na teşekkür etti. Partinin kuruluş yıl dönümünü bu yıl farklı bir etkinlik yaparak kutlamaya karar verdiklerini ifade eden Atay, “Yarınımızın umudu çocuklarımızın bir kısmının sünnetini toplu yaparak, sevincimizi onlarla paylaşmak istedik. Bu amaçla buraya toplandık. Davetimize icabet edip, buraya kadar gelen bütün vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Atatürk Meydanı"nda, mehteran konseriyle başlayan sünnet şöleninde sünnet çocukları mehter marşları eşliğinde at sırtında Aydın"ı gezdiler. Halk oyunları gösterilerinin sunulduğu sünnet şöleninin akşamında, Grup Değirmen, Grup İşte Onlar ve Popstar Harun sahne aldı. Şarkıcıların hareketli şarkılarıyla doyasıya eğlenen sünnet çocukları gece geç vakitlere kadar eğlendiler. 80 çocuğun sünnet ettirildiği şölen sonunda milletvekilleri ve partililer sünnet çocuklarına çeşitli hediyeler verdiler.