Milli Eğitim Bakanlığı Toplam Kalite Yönetimi Aydın ili geneli ödülleri sahiplerini buldu. Ödül töreninde Söke’ye iki ikincilik ödülü ile birde mansiyon ödülü geldi. Aydın Yüksel Yalova Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi’nde düzenlenen toplam kalite yönetimi paylaşım ve ödül törenine protokolün yanı sıra il merkezi ve ilçelerden okulların temsilcileri katıldı.
İl Değerlendirme Kurulu tarafından değerlendirilerek ekip ve okul/kurum kategorilerinde dereceye girenler ödüllerini aldı. Ödül töreni ve paylaşım toplantısında, yaptıkları çalışmalarla ilgili ekip dalında saha ziyaretine kalan okullar üçer dakikalık, kurum dalında saha ziyaretine kalan okullar ise beşer dakikalık sunum yaptı.
11 okulun müracaatçı olduğu Kurumlar Kategorisinde ise Vakıfbank İlköğretim Okulu Aydın ili 2.’si olurken; Söke Kıryarlar Eğitim ve Uygulama Okulu 30 müracaatın olduğu ekipler kategorisinde Aydın 2.’si oldu. Söke’den katılan Avşar İlköğretim Okulu ise mansiyon ödülüne layık görüldü. Okulların Aydın ili genelinde gösterdikleri bu başarısı ilçede memnuniyetle karşılandı
Söke İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Hüseyin Varol; “Toplam Kalite Yönetimi alanında başarılarından dolayı ödül alan okullarımızı kutluyor, bu konuda çalışmaları olan tüm okul ve kurumlarımızın başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” dedi.