BBP Genel Başkanı Topçu, Alperen Ocakları Aydın Şubesi"nin yeni bina açılışını gerçekleştirdi. Açılışa Topçu"nun yanı sıra Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgör, BBP Aydın İl Başkanı Mehmet Yeter, çevre il ve ilçe başkanlarıyla çok sayıda ocak üyesi genç katıldı.

Kuran-ı Kerim okunması ve dua edilmesiyle başlayan açılış törenine katılan Alperen Ocağı üyesi gençler, sık sık “Ya Allah bismillah Allahuekber”, “Durma ilerle, Alperenler seninle” şeklinde sloganlar attı. Daha sonra Alperen Ocakları Aydın Şubesi"nin yeni bina açılışını gerçekleştiren Genel Başkan Topçu; ocak binasına çıkarak, incelemelerde bulundu.

Açılışta konuşan Alperen Ocakları Aydın İl Başkanı Hulusi Aksün, “Hayırlı güzel hizmetlere imza atmak için, güzel hizmetlerde bulunmak için, Türk-İslam kültür ve medeniyetinin bu coğrafyada yeniden inşasının tanzimi için, Serdengeçtiler yetiştirmek üzere Ocağımızı Aydınlıların hizmetine açmış bulunuyoruz” şeklinde konuştu.

Alperen Ocakları Genel Başkanı Abdullah Gürgör de, “Muhsin Yazıcıoğlu sonrasındaki süreçte Alperen Ocakları Anadolu sathında her geçen gün Anadolu insanı tarafından ehemmiyeti anlaşılarak şubelerini çoğaltmakta. Bugün bu şubelerimizden Alperen Ocakları Aydın Şubesi"nin açılışında bir araya gelmiş bulunuyoruz. İnşallah bu ocakların açılışı sadece kendi camiamıza değil, tüm Aydınlıların istifade edebileceği yeni bir mekan sağlayacaktır” diye konuştu.

Alperen Ocakları Aydın Şubesi"nin açılışının hayırlara vesile olmasını dileyen BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu ise, “Alperenlerin bir elinde Kuran olacak, diğer elinde ise bilgisayar olacak. Çağın her türlü teknoloji ve bilgisiyle dolanmış olduğu gibi aynı zamanda da ecdadın ahlakıyla ahlaklanmış olarak inşallah ilelebet bu yurdun üzerinde bayrağı indirmeyecek, ezanı dindirmeyecek ve sadece ve sadece milletine hizmet bir gençlik yetişecek. İşte bunun için bu Ocakların olması çok önemlidir. Ve bugünde Aydın"da bu ocağın açılması bu yönden çok önemlidir. Alperenler millet hizmetinde tıpkı ebedi siyasi liderlerinin onlara işaret ettiği gibi dik duracak, doğruyu söyleyecek, düz yürüyecek ve nerede, neden ve kimden gelirse gelsin sadece yüzünü millete dönüp; ancak ve ancak milletine hizmet edecektir” şeklinde konuştu.

Topçu, kendisine yöneltilen “Muhsin Yazıcıoğlu"nun ölümünün ardından BBP"ye ilgi ve katılımların arttığı” yönündeki bir soruya da şöyle cevap verdi: “Milletimiz Mecliste bir muhalefet partisi sıkıntısı çekiyor. Bunu açıkça görebiliyoruz. Şuanda Büyük Birlik Partisi"nin güzel yurdumuzun her tarafında buradaki gibi benzer faaliyetleri var. Diğer divan üyelerimiz, Genel Başkan Yardımcılarımız ve Genel Sekreterimiz şuanda yurdun her bir tarafında bu faaliyetlerle meşgul durumdadır. İnşallah Muhsin Yazıcıoğlu"nun arkadaşları ve kadroları olarak milletin ihtiyaç duyduğu milletin muktedir iktidarını bu teveccühü daha profesyonel, daha verimli şekilde değerlendirerek önümüzdeki ilk seçimlerde sandıktan hilal ile gülü çıkartacağız. Milletin muktedir iktidarını gerçekleştireceğiz hep beraber inşallah”/iha