Vodafone, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ) gerçekleştirdiği konut satışı, kura çekimleri ile belirlenen konut satış sonuçları, tüm ihale ve haberleri açıklandığı anda abonelerine ulaştıran yeni bir servisi hizmete sundu.

Vodafone açıklamasına göre, TOKİ tarafından açılan tüm ihale ve haberler açıklandığı anda Mobilöğren TOKİ Mobil Bilgi Servisine üye olan kullanıcılara SMS ile gönderilecek.

TOKİ ilanlarından haberdar olmak isteyen Vodafone aboneleri 3737'ye ''TOKI boşluk SATIS boşluk IL PLAKA KODU veya IL ADI'' yazarak gönderecekleri kısa mesajla servisten yararlanabilecek.

Tek mesajla birden fazla il için bilgi almak için il plaka kodlarının aralarında birer boşluk bırakarak 3737'ye kısa mesaj gönderilmesi yeterli oluyor.

Kura sonuçları hakkında bilgi almak için de 3737'ye ''TOKI boşluk KURA boşluk IL PLAKA KODU veya IL ADI'' yazarak kısa mesaj göndermek gerekiyor.

İhalelere katılmak isteyen kurum ve kuruluşlar ise 3737'ye gönderecekleri ''TOKI boşluk IHALE boşluk IL PLAKA KODU veya IL ADI'' şeklindeki bir mesajla aboneliklerini başlatabilecek.

Mobilöğren TOKİ Mobil Bilgi Servisi'nde sabit abonelik bulunmuyor, bilgi almak istenilen konularda gönderilen her bir mesaj 0,50 TL olarak ücretlendiriliyor.