Başkent"te Ahmet Yıldırım isimli bir vatandaş Nevruz kutlamaları sırasında Başkomisere tokat atan Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Milletvekili Sabahattin Tuncel"i polislere karanfil dağıtarak protesto etti.

Başkent"te Ahmet Yıldırım isimli bir vatandaş Nevruz kutlamaları sırasında Başkomisere tokat atan Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Milletvekili Sabahattin Tuncel"i polislere karanfil dağıtarak protesto etti. Ancak iyi niyetli vatandaşın gece saatlerinde Meclis önünde nöbet tutan polislere gül verme çabası güvenlik nedeniyle gerçekleştirilmedi.

SABAHAT TUNCEL'E TEPKİLER DİNMİYOR
Şırnak"ın Silopi İlçesi"nde Nevruz kutlamaları sırasında tartıştığı Başkomisere tokat atan BDP İstanbul Milletvekili Sabahat Tuncel"e tepkiler dinmiyor. Bu tepkilerden biri de Başkent Ankara"da yaşandı. Ahmet Yıldırım isimli bir vatandaş ellerindeki karanfillerle Çankaya İlçe Emniyet Müdürlüğü"ne geldi. Yanında götürdüğü karanfilleri nöbet tutan ve içeride görev yapan polis memurlarına veren Yıldırım daha sonra TBMM Dikmen Kapı"da nöbet tutan polislere karanfil vermek üzere buraya geldi. Ancak güvenlik nedeniyle Yıldırım"ın hareketi polisler tarafından engellendi. Polisler karanfilleri güvenlik nedeniyle almadı. Herhangi bir olumsuzluk yaşanmadan Yıldırım, meclisten ayrıldı.

Yıldırım gazetecilere yaptığı açıklamada sevgi gösterisinde bulunmak ve polise olan sevgiyi kamuoyuna göstermek amacıyla böyle bir girişimde bulunduğunu söyledi.