Ünlü tiyatrocu Ferhan Şensoy"un yazdığı “Kahraman Bakkal, süpermarkete karşı” adlı 2 perdelik komedi tiyatro Efes Sineması"nda sahnelendi. Oyunda Sökeli amatör tiyatrocular Necla Baydemir Tuncer, Mehmet Zeki Doğanay, Barış Yıldız, Münevver Örnek, Mustafa Eslek, Ebru Gül, Mustafa Yolcu, Vedat Yeşiltepe, Hamdi Akgül, Erdal Bayal, Feyyaz Demir, Elif Yıldız"ın rol aldığı tiyatroda Şükrü Ateş ışık ve sesçi olarak görev yaptı.
Efes Sineması"nın tamamen dolduğu tiyatro oyununu isleyenler arasında Söke Belediye Meclis Üyeleri Nimet İncedal ve Hüseyin Akaya, Söke Belediye Başkanı Necdet Özekmekçi"nin eşi Zümrüt Özekmekçi de bulundu.
İlk olarak “Haydi Kızlar Okula, önceki yıl “Rumuz Goncagül” ile büyük beğeni toplayan Mustafa Pamukçu Tiyatrosu yeni oyunu ile yine başarılı bir performans sergilerken; oynanan oyunların Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Söke Şubesi tarafından burs verilen öğrenciler için sergilenmesi oyunlara ayrı bir anlam yüklüyor.
Oyunun sonunda Söke Belediye Meclis Üyesi ve ÇYDD Söke Şube Başkanı Nimet İncedal tiyatro oyuncularına teşekkür ederken; Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Akaya ve Zümrüt Özekmekçi oyunculara çiçek vererek, kutladı.