TEM otoyolu Edirne istikameti Seyrantepe mevkiinde meydana gelen trafik kazasında sunucu Saba Tümer de yaralandı. Hastaneye kaldırılan Tümer, olay anını şu sözler ile anlattı: “TEM'de işe doğru gidiyorduk. Arkadan bir TIR zannediyorum, herhalde freni falan patladı. Çünkü çok ağır ilerliyorduk zaten, trafik vardı, ilerleyemiyorduk daha doğrusu. Allah'tan emniyet kemerim vardı. Bir anda sağ tarafımdan bir darbe aldım. İleri doğru savrulduk. Arabayı şöfor kullanıyordu, ben arka tarafta oturuyordum. Biz yana kaçmaya çalıştık, bütün herkesi ezdi geçti TIR.
BENİM TARAFIMDAN VURDU

Benim olduğum taraftan çarptı TIR, ama bizden önce de herhalde birkaç yere daha çarptı. Çok hızlıydı ama. Çarpa çarpa geliyordu. Bir ses duydum kafamı çevirmeme fırsat kalmadan zaten bize de bindirdi. Canlı yayına yetişiyorduk. Yetişemedik işte burdayız. Saat 21.00 civarıydı. Yoldan bir iki araba çevirdim ama durmadılar. Sonra bir taksi durdu. Bir hanım vardı taksi içinde. Ondan rica ettim. Beni hastaneye getirdiler.”

KAMYON KASASINDA ULAŞTILAR

Kaza sonrası TEM otoyolu Edirne istikametine kapatıldı, kaza yapan araçların çekilmesi sonrasında yol trafiğe açıldı. 15 aracın karıştığı zincirleme kazada 4 kişi yaralandı. Kaza yerine trafik nedeni ile ulaşamayan bir sağlık ekibi, bir kamyonetin kasası ile kaza bölgesine ulaşabildi. Meydana gelen kazanın sol şeritte ilerleyen bir kamyonun çimento tankerine çarpması sonucu, kontrolünü yitiren tankerin önündeki araçlara çarpması ile zincirleme kazanın meydana geldiği iddia edildi./yeni şafak