Didim Ticaret Odasının Mayıs ayı Meclis Toplantısı yapıldı.Didim Ticaret Odası Meclis Başkanı Ümit Soneren başkanlığında yapılan toplantıya Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Döver ve meclis üyeleri katıldı. Toplantıda Didim"in genel sorunlarının yanı sıra yaklaşan turizm sezonu ile ilgili görüşler ve öneriler ele alındı.
Yapımı devam eden Didim Ticaret Odası Nurullah Kocabıyık Kültür Merkezinin son durumu hakkında, oda meclis üyesi ve aynı zamanda İnşaat Mühendisleri Odası Didim Temsilcisi olan Ömer Vela tarafından bilgi verildi. Vela kültür merkeziyle ilgili olarak İnşaatın yapılan anlaşma takvimine uygun olarak devam ettiği ve Haziran ayı içerisinde bitirileceği bilgisini üyelerle paylaştı.
Meclis toplantısına katılan bir grup fırın sahipleri kendi sorunlarını dile getirerek bu sorunların çözümünde Ticaret Odasından yardım istediler. Karşılıklı yapılan görüşme sonunda fırıncıların var olan sorunlarının çözümü için yapılması gerekenler ele alınarak, önümüzdeki günlerde Didim deki tüm fırıncıların ve diğer ilgililerin katılımının sağlanacağı daha geniş kapsamlı bir toplantının yapılması ilke kararına varıldı. -iha