AYDINPOST HABER SERVİSİ/Hatice KARAARSLAN-Ocak-Haziran aylarındaki yapmış oldukları faaliyetlere, fuarlara, sergilere, yurt dışı temaslarına, kredi protokollerine ve projelerine değinen Aydın Ticaret Odası Başkanı İ. Hakkı Dokuzlu, odanın çalışmalarını çok yoğun olarak gerçekleştirdiğinin dikkatini çekti.

 
Dokuzlu “ Odamız, Ticaret Borsası ve Sanayi Odası ile müştereken düzenlenen Aydın Ekonomisinin Parlayan Yıldızları ödül töreni TOBB Başkanı M.Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla ADÜ Kongre merkezinde gerçekleştirdik. ADÜ tarafından ADÜ Kongre merkezinde düzenlenen Değerini Tescil Et Aydın’ı ilerlet sloganıyla düzenlenen Yerel Ürün koruma kampanyası panelinde odamızca stant açılmıştır. Atatürk Kültür Merkezi Ankara’da düzenlenen 4. Ege İlleri Tanıtım Sergisi ve Etkinliklerinden odamız adına 20metrekare stand kiralanmış, odamıza kayıtlı üyelerimizin ürünleri sergilenmiştir. Ayrıca İZFAŞ tarafından İzmir’de düzenlenen Olivetech Zeytin, Zeytinyağı Teknolojileri fuarında odamızın kiraladığı 64 metrekarelik stantta odamız üyeleri ürünlerini sergilemiştir. Adnan Menderes Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dekanlığında odamızca yetiştirilen 3000 adet zeytin fidanının dağıtımı tamamlanmıştır” şeklinde konuştu.
 
Dokuzlu her fırsatta oda olarak çok yoğun çalıştıklarının altınını çizerek son olarak da “Belediye ile işbirliği içerisinde Adnan Menderes kavşağı Aydın Anıtı’nın açılış töreninin Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı (TOBB) M. Rıfat Hisarcıklıoğlu’nun katılımıyla gerçekleştirdik” dedi. 
 
aydin-ticaret-odasi.jpg