AYDINPOST HABER SERVİSİ/Hatice KARAARSLAN-Aydın Ticaret Odası’nda yapılan anlaşmaya Denizbank Ege Bölge Müdürü Semih Şenbakar, KOBİ ve Tarım Bankacılığı Bölge Satış Müdürü Burak Erkan, Aydın Şubesi Müdürü Mücahit Erikçi, AYTO Yönetim Kurulu Başkanı Hakkı Dokuzlu katıldı.

Anlaşma çerçevesinde Aydın Ticaret Odası üyesi işletmeler, Denizbank’tan 36 aya varan vadelerle “Eşit Taksitli” kredi imkânlarını özel faiz oranlarıyla kullanabilecek. Kredi imkânlarından yararlanmak isteyenlerin üyesi bulundukları Oda’ya ya da Denizbank Aydın Şubesi’ne başvurmaları yeterli olduğunu belirten Denizbank Ege Bölge Müdürü Semih Şenbakar, “Finansal süpermarket anlayışıyla hareket eden Denizbank, imzalanan bu protokolle AYTO üyelerine cazip koşullarla finansman desteği sağlamanın yanı sıra bünyesinde yer alan tüm ürün ve hizmetlere de ulaşma imkanı sunuyor. Böylece KOBİ’lerin finansal ihtiyacına çözüm üretirken; iş sahibinin bireysel yaşamını da kolaylaştırmayı hedefliyor. Türkiye’de ilk kez KOBİ müşterilerine özel kredi değerlendirme modelini devreye alan DenizBank KOBİ Bankacılığı, gelen her türlü kredi talebini en geç 72 saat içerisinde cevaplıyor. Hayata geçirdiği “Turizm Paketi” ve “Kırtasiye Paketi” ile DenizBank, geliri mevsimsel olarak belirlenen işletmelere, kredi taksitlerini nakit akışının gerçekleştiği dönemlerde ödeyebilme imkanı tanıyor” şeklinde konuştu.

 

Ayrıca Sadece KOBİ’lere özel olarak tasarlanan İşletme Kart ile DenizBank dört farklı kredi seçeneğini tek bir kart ile birçok bankacılık kanalında, 7 gün 24 saat olarak müşterilerine sunuyor” dedi.