Ziyarette Vali Hüseyin Avni Coş"a Aydın"ın üretim ve ihracat konularında da bilgiler veren Ticaret Borsası heyeti, projeler hakkında da bilgiler verdiler.
Ziyarete, Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fevzi Çondur, Yönetim Kurulu Üyeleri Ali Marmara ve Cengiz Ülgen, Meclis Başkan Yardımcısı Abdülkadir Yıldız ve Meclis Üyesi Cihan Can katıldı.
Ticaret Borsası Heyetini kabul eden Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş misafirleri ile tek tek ilgilenip, ilin sorunları, talep ve önerilerini dinledi. Aydın Ticaret Borsası Yönetim ve Meclis üyeleri Vali Hüseyin Avni Coş"tan daha önceden başlatılan Gölet Projesi"nin ve Ürün Deseni Projesi"nin desteğinin devam ettirmelerini istediler.
Aydın Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Bosnalı Aydın"daki sivil toplum örgütlerinin hep birlikte hareket ederek, çalışmalarının devam ettiğini ve edeceğini bildirdi.
Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş, “Biz buraya çalışmaya geldik. Görevimizi en iyi şekilde yaparak sizlere gereken destek verilecektir” dedi.