İlk önce ülkesi Amerika dışında vizyona giren ve bu ülkelerde ilk haftasında vizyonun en tepesine yerleşen Yenilmezler (The Avengers), sinemada gösterdiği 'yenilmezli'ği ABD BoxOffice listesinde de gösterdi ve film tüm zamanların en iyi açılış rekorunu kırarak haftasonunu neredeyse bütçesine eşit bir rakamla, 207 milyon dolarla kapattı.
MARVEL evreninin en gözüpek kahramanlarından oluşan kadrosuyla sinema salonlarını sallayan yüksek bütçeli yaz hiti, geçtiğimiz yaz açlışış rekorunu ele geçiren Harry Potter Ve Ölüm Yadigarları: Bölüm 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2)'den boşalan koltuğa yerleşmiş oldu. Filmin dünya çapındaki hâsılatı ise 650 milyon dolar barajını aşmış bulunuyor. ABD'de vizyondaki tüm filmlerin üç günlük kazancının yüzde 83.1'ini tek başına toplayan yapım kârlı çıkışını önümüzdeki günlerde de sürdüreceğe benziyor.
Yenilmezler (The Avengers)iın Box Office'teki rakiplerine baktığımızda ise şöyle bir tablo ile karşılaşıyoruz: 2. Think Like a Man (8,1 milyon dolar), 3. Açlık Oyunları (The Hunger Games) (5,5 milyon dolar), 4. Korsanlar! (The Pirates! Band of Misfits) (5,5 milyon dolar), 5. The Lucky Ones (The Lucky Ones) (5,3 milyon dolar), 6. Uzatmalı Nişanlım (The Five-Year Engagement) (5 milyon dolar), 7. Koruyucu (Safe) (2,6 nilyon dolar), 8. Kuzgun (The Raven) (2.6 milyon dolar), 9. Chimpanzee (2.4 milyon dolar) ve 10. Üç Ahbap Çavuş (The Three Stooges) (1,8 milyon dolar).