Yönetmen Joss Whedon, çekimleri biten Yenilmezler (The Avengers) filminin Jeremy Renner'ın sette yaşadığı sakatlık nedeniyle bir kaç hafta erteletildiğini duyurdu. Filmde Hawkeye rolünü canlandıran Renner'ın, çekimler sırasında ciddi bir sakatlık yaşadığı ve arka omzundaki bir kasın zedelendiği öğrenildi.
The Hollywood Reporter'a verdiği röportajda Renner hakkında, "İnanılmaz bir savaşçı. Mücadelesi harika. Hassas, kahramanca ve nadiren bir dublöre ihtiyaç duyuyor" şeklinde konuşurken, sakatlığın nasıl meydana geldiğine de değindi. Sette bir sahne çekilirken yanlış bir şekilde dönen Renner aniden yere yığılmış bir bir süre hareketsiz kalmış. Renner'ın çok fazla acı çektiğini söyleyen yönetmen, o dönem sahneyi iptal edip çekimleri de bir kaç hafta erteleme kararı almış.
Yine Yenilmezler (The Avengers)'in çekimleri sırasında bir sahnede ölümden döndüğü belirtilen Renner, yakında vizyona girecek olan Bourne'un Mirası (The Bourne Legacy) projesinin çekimlerinde de kol ve bacaklarından sakatlanmıştı.
Yenilmezler ülkemizde 4 Mayıs 2012'de, Bourne'un Mirası ise 17 Ağustos 2012'de vizyona girecek.