CHP Aydın Milletvekili Adayı Bülent Tezcan, '''Hedefimiz, ilden beş ve daha yukarı sayıda milletvekili çıkarmaktır'' dedi. 
     Tezcan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CHP'nin Aydın'da yaptığı ön seçimin çok hareketli geçtiğini belirterek, 19 bin üyeden 15 bininin ön seçimde oy kullandığını söyledi. 
     Ön seçim nedeniyle hem adayların, hem de üyelerin ciddi bir çalışma içerisine girdiğini, ön seçim bittikten sonra da bu tablonun devam ettiğini bildiren Tezcan, şunları kaydetti: 
     ''CHP Aydın İl örgütü tarafından yapılan planlama doğrultusunda aday arkadaşlarımız bölgelerinde çalışmalarına devam ediyor. Kamuoyunda 'CHP 4 milletvekili kesin çıkarır' kanaati oluştu. Bizim hedefimiz, Aydın'dan 5 ve daha yukarı sayıda milletvekili çıkarmaktır. TBMM'de ilk olarak Aydın için çok önemli bir konu olan jeotermal ile ilgili düzenleme eksikliğinin giderilmesi için çalışma yürüteceğiz. Jeotermal kaynakların verimli kullanılmasının ardından ilin tarım, turizm pastasından daha fazla pay alması ve Adnan Menderes Üniversitesi'nin (ADÜ) geliştirilmesi yönünde tüm milletvekilleriyle planlama yapacağız.''